ناصر رحیمی فوقلیسانس مدیریت استراتژیک ورزشی | نماينده قبلی بوكان دكتر عثمانى امتياز سردار را برای بوكان به ارمغان آورد و مدت پنج سال اين تيم را همه جوره مورد حمايت مالی و معنوى قرار داد و به هر قيمتی كه بود، اين تيم را در ليگ ٢ حفظ كرد. اما نماينده فعلى با گماردن […]
ناصر رحیمی فوقلیسانس مدیریت استراتژیک ورزشی | نماينده قبلی بوكان دكتر عثمانى امتياز سردار را برای بوكان به ارمغان آورد و مدت پنج سال اين تيم را همه جوره مورد حمايت مالی و معنوى قرار داد و به هر قيمتی كه بود، اين تيم را در ليگ ٢ حفظ كرد.
اما نماينده فعلى با گماردن اعضای ستاد انتخاباتى خود در هيأت مديره و مديریت اين تيم، نتوانست حتى براى مدت يک فصل اين تيم را حفظ كند و اين تيم دچار سقوطی مفتضحانه شد و آبروى اين شهر را هم برد.
انور حبيبزاده بوكانى وعدههای انتخاباتى خود در مورد تیم فوتبال سردار را از ياد برد و اين تيم را به پرتگاهی رساند كه ديگر قابل مهار نخواهد بود.
حال با گذشت چندين روز از اين اتفاق تلخ و غم و اندوه #طرفداران انبوه سردار، انور حبيبزاده بوكانى حاضر نشده است با طرفداران سردار يک همدردی ساده انجام دهد و خود را به صورت نمايشی در غم سقوط سردار شريک بداند.
وى نه تنها همدردی نكرد بلكه حاضر نشده است بخاطر رفتار غيرورزشی و عملكرد فاجعهآميز هيأت مديره انتخاباتى و ستادى خود، از مردم عذرخواهى كند و حداقل بابت خطاها، بیتوجهیها و عدم انجام وعدهها، از مردم معذرت خواهى كند.
اميدوارم اين يادداشت بنده وجدان وى را به وجد آورد و باعث شود در مورد سردار اظهار فضل فرمايند و مطلبی برايشان مرقوم نمايند و در مورد اين خطای محرز و واضح خود، فرافكنى نكند و به كم كارى خود اعتراف نموده كه شايد اين اعتراف نزد هواداران رنجور و غمبار سردار، قابل بخشش باشد.
- نویسنده : ناصر رحیمی | فوقلیسانس مدیریت استراتژیک ورزشی











Saturday, 30 May , 2026